Bu yazıda sizlere Fare, Fare çeşitleri, Fareyle Mücadele, Fare üremesi, Farenin Zararları, fare ilaçlama yöntemleri gibi bilgiler vereceğiz.

Fare ilaçlama biz ilaçlama şirketleri’nin  çok sık karşı karşıya kaldığı bir durumdur. Günümüzde fareler İstanbul gibi büyük metropollerde bile evlerimizde, işyerlerimizde hatta sokaklarda bile karşımıza çıkarlar. Fareler şehirlerimizde binaların bodrumlarında, sığınaklarında, çatı katı kömürlük gibi alanlarda sıklıkla bulunur. Bunun dışında fareler un fabrikaları, fırınlar, marketler, pastaneler, gıda üretim ve satışı yapan yerler gibi tüm iş alanlarında kirli temiz steril ayırt etmeden her yerde bulunurlar. Fare ilaçlaması mutlaka yapılmalıdır. Fareler memeli hayvanlar gurubundadırlar ve çok keskin dişlere sahiptirler. Farelerin renkleri boyları şekilleri türlerine göre değişir. Fareler omurgasız yapıya sahip olduklarından dolayı en küçük yarıklardan deliklerden hatta lavabo giderlerinden  dahi evlerinize girebilirler. Elastik vucut yapıları sayesinde fareler kapısı kapalı olan odalara dahi rahatlıkla girip cikarlar. Farelerin ayak yapıları düz duvarlara bile tırmanacak şekildedirler.

Dünyamızda çok sayıda fare çeşidi olmasıyla birlikte şehirlerimizde sık görülen türleri pamuk faresi, orman faresi, çekirge faresi, çatı faresi, ev faresi, lağım faresidir.

Evlerimizde en sık karşılaştığımız fare türü ev faresidir bu fare buzdolabı, çamaşır makinesi, gibi elektronik cihazların içerisine girip kabloları kemirerek madli zararlara sebep olurlar. Fareler çok hızlı ürerler ev faresi yani fındık faresi 2-3 ay gibi çok kısa sürede olgunluğa ulaşarak 3 haftalık gebelikten sonra 14 civarında yavru doğururlar. Fereler madli ve manevi kayıplara sebep olurlar. Uykuda insanların ağız burun ve kulaklarını kemirebilirler salgıladıkları sıvı sayesinde uyuşmuş olan insan uzuvları acı hissetmez ve ciddi kayıplara bakteri geçişlerine sebep olurlar.

Dünyanın var olduğu zamandan beri fareler insanların hayatına ciddi zararlar vermiştir. Dünyada milyonlarca insanın fareler tarafından salgılanan mikroplarla öldüğü bilinmektedir.

Fare ilaçlamasında genellikle yemleme yöntemi kullanılır. Farelerin sevdiği zehirli yemler büyük ilaç firmaları tarafından üretilir tarafımızca gerekli teşhis yapıldıktan sonra siz müşterilerimizin problem yaşadığı alanlara uygulanır. Açık alan kapalı alan fark etmeksizin fareler ilaçlanır ve sorun ortadan kalkar. Fare ilaçlamaları genel olarak periyodik olarak yapılır. Belirli aralıklarla fare ilaçları taze olanlarıyla değiştirilir. Fere yemi uygulaması yem istasyonu dediğimiz fareler için üretilmiş yem kutularının içine yem koyma şekli ile uygulanır. Fare ilaçlamanızı bizim gibi yetkili alanında uzman gerekli sertifika ve yetkileri almış firmalara yaptırınız.

HAŞERELERDEN ve BAKTERİLERDEN UZAK SAĞLIKLI VE MUTLU EVLER İÇİN HER TÜRLÜ BÖCEK-FARE İLAÇLAMASI İÇİN BİZİ ARAYABİLİRSİNİZ. GÜLER YÜZLÜ EKİP ve GARANTİLİ İLAÇLAMA ÇÖZÜM İÇİN BİZİ SEÇİN.

TELEFON NUMARALARIMIZDAN GÜNÜN HER SAATİ BİLGİ ve ÇÖZÜM ALMAK İÇİN ARAYABİLİRSİZNİZ.

TEL:0216 345 18 45

TEL:0216 345 18 46

Bir cevap yazın

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Open chat
1
Merhaba, nasıl yardımcı olabilirim?
Call Now Button